Bike Totaal fietsteam haalt ruim 40.000 euro op tijdens Alpe d’HuZes

vrijdag 07 juni 2019 17:24

AMERSFOORT – Het Bike Totaal ‘Zinvol op je zadel’ team heeft tijdens de Alpe d’HuZes 2019 een topprestatie neergezet. Het team heeft ruim 40.000 euro opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. En niet alleen het fietsteam heeft zich in het zweet gewerkt, ook het Bike Totaal Fiets Support Team heeft de hele week klaargestaan om alle deelnemers aan de Alpe d’HuZes te ondersteunen en technische mankementen te verhelpen.

Diane Brilleman, Nancy Hoksbergen en Leonie Immerzeel, alle drie werkzaam op het hoofdkantoor van Dynamo Retail Group, deden dit jaar voor de eerste keer mee aan de Alpe d’HuZes. “Wat een onvergetelijke dag en week hebben wij met elkaar meegemaakt. Het is zo mooi om je samen in te kunnen zetten voor zo’n goed doel”, vertelt Leonie. “De reden dat ik dit jaar mee wilde doen aan de Alpe d’HuZes is omdat ons zoontje twee jaar geleden - op 1,5 jarige leeftijd - de diagnose leukemie kreeg. Gelukkig is de behandeling goed aangeslagen en heeft hij zich er heel goed en dapper doorheen gevochten. Dankzij het vele onderzoek naar kanker heeft hij nog een kans gekregen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Daarom ben ik nu de strijd aangegaan op de berg om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.”

Op 6 juni klonk in alle vroegte - om 04:30 uur - het startschot voor de Alpe d’HuZes 2019 en begon het team aan de eerste beklimming van de dag. Gelukkig trok in de middag de dikke mist weg en kwam de zon tevoorschijn. Het fietsteam, bestaande uit Diane Brilleman, Nancy Hoksbergen, Leonie Immerzeel, Jos Bauman, Aart Bout, Leontien Otte, Rini Pijnen, Rob Hendriks, Wil Wouters en Patrick Geraerts, heeft in totaal 40 keer de berg beklommen!

Fiets Support Team
Het Bike Totaal Fiets Support Team heeft het dit jaar enorm druk gehad. Een kleine 500 deelnemers werden tijdens de Alpe d’HuZes en de dagen ervoor weer op weg geholpen door het Fiets Support Team. Het team bestond dit jaar uit de volgende toppers: Arie-Willem Stout, Ron van Engeland, Eric Visser, Rini Pijnen, Johan Peeters, Dick Verheijden, Hans Nieuwenhuis, Bert Pinkert, Mike Jansen, Thijs Hendriks en André Wolters. Wat het Fiets Support Team heeft opgehaald met de reparaties wordt in oktober bekendgemaakt.

Dank aan alle sponsoren!
De veertiende editie van Alpe d’HuZes is een groot succes geworden, met een fantastisch donatiebedrag van ruim 11,8 miljoen euro. Dit voorlopige eindbedrag is door ongeveer 4.600 deelnemers bij elkaar gebracht voor de strijd tegen kanker. Het definitieve eindbedrag zal in oktober worden bekendgemaakt.

Deelname aan de Alpe d’HuZes is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren van het Bike Totaal ‘Zinvol op je zadel’ team: Shimano, AGU, Juncker, MCD-Bruinenberg, Gazelle, Basil, Bouwbedrijf Pijnen, Thule, Bike Totaal Dekkers, ENRA, New Looxs, H&L Accountants, Dynamo Retail Group en alle persoonlijke donaties aan het fietsteam. We willen iedereen ontzettend bedanken voor de steun en hulp tijdens dit fantastische evenement!

« Terug