Het nieuwe Bike Totaal zorgt dat iedereen ’m pakt

Donnerstag 14 März 2024 15:54

Elke ochtend heb je weer de keuze: pak je de fiets of spring je toch weer makkelijk in de auto? Als het aan het nieuwe Bike Totaal ligt, valt die beslissing vanaf nu altijd uit in het voordeel van de fiets.

BT Logo beeldmerk links

Het nieuwe Bike Totaal is ontstaan uit het samengaan van twee verschillende winkelformules: Profile ‘de fietsspecialist’ en het oude Bike Totaal. Het merk is grondig onder de loep genomen. Bike Totaal, in 2023 wederom verkozen tot beste winkelketen van Nederland, wil mensen gaan motiveren om vaker de fiets te pakken. Veel vaker. Niet alleen voor recreatie, maar ook, juist, voor woon- werkverkeer.  

En dat wil Bike Totaal niet alleen om meer fietsen te verkopen. De fiets is hét antwoord op vele hedendaagse maatschappelijke vraagstukken. Van mobiliteit en het verstandig gebruik van de openbare ruimte tot onze mentale en fysieke gezondheid. Fietsen is goed voor je, is duurzaam, voor iedereen betaalbaar en maakt je (bewezen) gelukkiger.  

Met een campagne die medio maart wordt uitgerold op radio, tv, in digitale uitingen, OOH, een vernieuwde website en winkels gaat Bike Totaal ons stimuleren en aansporen om vaker de fiets te pakken. Of je dat nu doet voor de frisse neus en de vitamine D of voor de gratis work-out, we hebben allemaal onze eigen drijfveren. En ze zijn allemaal legitiem. Herman Bramer (CEO van Dynamo Retail Group waar Bike Totaal toe behoort): “We kijken enorm uit naar de komende weken en maanden. Het is geweldig om samen met onze ondernemers en leveranciers een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de verbeterde conditie en goede humeur van Nederland. Het wordt weer voorjaar, dus krijgt iedereen er zin in!” 

Bike Totaal is ervoor om ons lekker te laten fietsen. Op een fiets die bij ons past, die fijn is afgesteld en die rijdt als een zonnetje. Je kunt tegenwoordig op veel plekken een fiets kopen. Maar vaak mis je dan goed advies en vooral: nazorg. Bike Totaal onderscheidt zich met een ongekend hoog en persoonlijk serviceniveau. Voorafgaand, tijdens én na aankoop. De lokale vakmannen en -vrouwen vormen dan ook een rode draad in de communicatiestrategie. En wie volledig ontzorgd wil worden, kan kiezen voor het nieuwe Totaal Zorgeloos Abonnement.

Inderdaad, bij alles wat Bike Totaal doet, speelt service een leidende rol.

056_DYN_visuals vandaag pak je m_1080x1920 1 056_DYN_visuals vandaag pak je m_1080x1920 2 056_DYN_visuals vandaag pak je m_1080x1920 3 056_DYN_visuals vandaag pak je m_1080x1920 4

« Zurück