Dynamo Retail Group ziet animo sterk toenemen

Donnerstag 29 Januar 2015 11:41

Dynamo Retail Group ziet het animo sterk toenemen in de eerste maand van het nieuwe jaar. Negen ondernemers hebben zich dit jaar al aangesloten bij de groep.

Voor de Bike Totaal formule zijn er sinds 1 januari 2015 drie nieuwe ondernemers aangesloten. Peter en Marion Sweere hebben sinds 1991 een fietsenwinkel in Fijnaart en hebben zich begin dit jaar aangesloten bij de Bike Totaal formule. “Ons doel is en blijft: de klant naar volle tevredenheid te adviseren bij de aanschaf van een fiets of bromfiets en bijbehorende accessoires. De klant, goede service en correcte garantieafwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel.”

Ook Bike Totaal Jack Leijten is per 1 januari aangesloten bij Bike Totaal. Jack en Jose Leijten namen 15 jaar geleden een rijwielzaak over in Boxtel, waar Jack al ruim 8 jaar werkzaam was. “Onlangs hebben wij de mogelijkheid aangegrepen om een nieuw winkelpand te kopen en dit totaal te verbouwen tot een fraaie en modern ingerichte winkel. Om het plaatje helemaal af te maken hebben we ervoor gekozen om ons aan te sluiten bij Bike Totaal.”

Harry en Moniek Geurts uit Nijkerk zijn vanaf 1 februari aangesloten bij Bike Totaal. “Zeven jaar geleden hebben wij onze winkel in Nijkerk geopend. In eerste instantie wilden we de winkel zelfstandig runnen, maar de laatste twee jaar merkten we toch dat de omzet terugliep. Om de winkel een positieve boost te geven, hebben we besloten om de samenwerking op te zoeken met Dynamo Retail Group. Aangezien we al eerder een Bike Totaal winkel hebben gehad in Hoevelaken, was de keuze voor Bike Totaal snel gemaakt. Een professionele en onderscheidende formule waarmee we streven naar een hoger omzetaandeel in Nijkerk.” 

Ondernemers slagvaardig maken en hen ondersteunen op alle gebieden die de kern van ondernemen raken. Hierop is de dienstverlening van Dynamo Retail Group volledig gericht. Door krachten te bundelen en zo als een collectief te opereren, is Dynamo Retail Group in staat om grote voordelen te behalen voor de aangesloten ondernemers. Bij Dynamo Retail Service kiest de ondernemer voor een basissamenwerking. Goede inkoopprijzen en betrouwbare betalingscondities om snel en duurzaam het rendement te verbeteren. Veel ondernemers zien hierin een groot voordeel en hebben zich daarom in januari aangesloten bij Dynamo Retail Service: Louis van Dijk B.V. in Breda, De Jong Tweewielers in Franeker, Fietsen in IJmuiden in IJmuiden, Herman Koetsier in Zwolle en Bikeshop Chrischou in Maaseik België. En per 1 maart verwelkomen we ook Robert Schut van Maxstein Tweewielers graag terug bij de club.

« Zurück