Dynamo Retail Group groeit door

Hans en Peter Bloemendal, Maarten de Vos.JPGDonnerstag 02 Juli 2015 14:21

AMERSFOORT – Dynamo Retail Group maakt halverwege 2015 met trots de balans op van het aantal aangesloten winkels dat inmiddels is doorgegroeid naar 772. Dat is 18 meer dan de start van 2015 en dat ondanks het feit dat er ook van een aantal winkels afscheid is genomen.

Het toegenomen animo ziet Dynamo Retail Group als een bevestiging van de ingeslagen weg. “We zijn druk doende om onze rol als retailservice-organisatie voor onze ondernemers verder te professionaliseren, het geeft veel vertrouwen te ervaren hoe dit wordt opgepakt door de branche”, aldus Maarten de Vos, algemeen directeur Dynamo Retail Group.

De komende periode zal Dynamo Retail Group blijven groeien, want inmiddels is met zes winkels overeenstemming bereikt om zich per 1 januari 2016 aan te sluiten. Deze ondernemers zitten momenteel nog onder contract bij andere retailservice-organisaties. Hans, Femmy en Peter Bloemendal mogen we met hun prachtige fietswinkel in Rijssen als een van deze zes winkels per 1 januari bij Bike Totaal verwelkomen. Wij vroegen Hans Bloemendal om zijn motivatie. “Met het oog op de toekomst hebben we besloten om de overstap te maken van Fietsplus naar Bike Totaal. Niets ten nadele van Fietsplus, we hebben ons altijd erg thuis gevoeld bij deze club en de samenwerking was prima, maar we zijn toch om ons heen gaan kijken naar een organisatie die ons in de toekomst meer zekerheid kan bieden. De reden dat wij voor Bike Totaal hebben gekozen is dat deze formule ons professionele ondersteuning kan bieden. Daarnaast is Bike Totaal onderdeel van Dynamo Retail Group, een grote professionele en betrouwbare organisatie met bijna 800 aangesloten winkels. Met zo’n grote groep sta je sterk in de markt en krijg je meer focus van de leveranciers. Vooral in de toekomst zie ik dit als een groot voordeel.”

« Zurück