Dynamo Retail Group en Schwalbe halen de banden aan

Donnerstag 03 Dezember 2015 10:17

Dynamo Retail Group heeft een marketingovereenkomst getekend met Schwalbe voor de winkelformules Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’.

AMERSFOORT - In deze samenwerking, die 1 januari 2016 van kracht gaat, vinden de Europese marktleider in fietsbanden en de grootste retailorganisatie in Nederland elkaar. Schwalbe fietsbanden worden al veel verkocht bij beide formules, maar met deze samenwerking willen beide partijen zowel de ondernemer als de consument nog beter van dienst zijn. De samenwerking op het gebied van marketing zorgt ervoor dat het aanbod van Schwalbe in de winkels beter aansluit bij de vraag en behoeftes van de klanten. Daarnaast wordt de klant nog beter geïnformeerd, wanneer het aankomt op de bandenkeuze.

Dynamo Retail Group hecht veel waarde aan samenwerking met kwaliteitsmerken. De samenwerking met Schwalbe is dan ook een logische vervolgstap in de productgroep banden. De diversiteit van het aanbod en de innovatiekracht zijn twee zaken welke bij Schwalbe in de banden terug te vinden zijn en bij Dynamo Retail Group herkenbaar zijn in haar dienstverlening aan de ondernemers.

Ewout Paats, Manager Inkoop: “Marketingdiensten zoals Instore TV, foldercampagnes en online marketing zijn geschikte platforms om de merkboodschap duidelijk over te brengen. Door kennisdeling met de winkels via de Dynamo Academy zijn de winkels in staat, naast het verhogen van het rendement van het verkoopgesprek, de consument met nog passender advies te bedienen, voor maximale klanttevredenheid.”

Stefan Treling, Sales Manager Schwalbe: “Middels deze marketingovereenkomst met Dynamo Retail Group zullen we de exposure richting consument vergroten en de relatie en kennisoverdracht uitbreiden met de aangesloten leden!”

« Zurück