Dynamo Retail Group lanceert Dynamo Academy

Logo_Dynamo_Academy.pngMontag 25 Januar 2016 16:31

AMERSFOORT, 25 januari 2016 – De Dynamo Academy is een online trainingsplatform voor de medewerkers van alle winkels van Dynamo Retail Group. Via deze e-learning website kan snel en efficiënt kennis over productgroepen, producten, techniek, campagnes en andere diensten overgebracht worden.

Met diverse online trainingen worden alle medewerkers sneller voorzien van actuele informatie en blijft iedereen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast is er ook allerlei informatie te vinden over opleidingen en trainingen in de tweewielerbranche en de aanmeldingsmogelijkheden daarvan. Dynamo Retail Group brengt in kaart welke training belangrijk is voor welke functie. Via de Dynamo Academy worden medewerkers op de hoogte gehouden van komende relevante trainingen. Daarnaast worden ondernemers begeleid bij het opstellen en monitoren van de opleidingstrajecten van hun medewerkers.

Continue bijscholen om klanten beter te kunnen adviseren

Om de klanten goed te kunnen adviseren is het noodzakelijk dat de winkelmedewerkers op regelmatige basis worden getraind en bijgeschoold. Goed getraind personeel voelt zich zeker in het adviesgesprek en dat merkt de klant direct. Als gevolg daarvan zullen de medewerkers in de meeste gevallen meer en betere producten aan de consument verkopen.

Voordelen van online trainen

Met e-learning doorloopt iedereen exact dezelfde stof, maar wel individueel. De cursist bepaalt zelf hoe lang hij of zij er over doet. Cursisten kunnen leren op het moment dat het hen het beste uitkomt en zelf een rustige plek kiezen. Bovendien kost het geen reistijd en men kan direct aan de slag.

« Zurück