Dynamo Retail Group ziet flinke groei in eerste kwartaal

Donnerstag 21 April 2016 09:48

AMERSFOORT – In het eerste kwartaal van 2016 ziet Dynamo Retail Group het animo flink toenemen. In de huidige veranderende tijden zien de ondernemers de noodzaak en voordelen van samenwerking in. Zeventien ondernemers hebben zich in het eerste kwartaal aangesloten en er zijn al vijf contracten getekend voor de komende periode.

Veel ondernemers zien de noodzaak en het voordeel van samenwerken en kiezen daarom voor Dynamo Retail Group. Voor de Bike Totaal formule zijn er sinds januari zeven nieuwe ondernemers aangesloten: Bike Totaal Bloemendal in Rijssen, Bike Totaal Van der Koog in Strijen, Bike Totaal Koelewijn in Baarn, Bike Totaal Hofstede in Groenlo, Bike Totaal Bas 2Wielers in Lemmer en twee winkels van Bike Totaal Willemsen in respectievelijk De Lier en Den Hoorn. In februari heeft Profile ‘de Fietsspecialist’ Van der Kolk een tweede vestiging geopend in Hoofddorp.

Bij Dynamo Retail Service kiest de ondernemer voor een basissamenwerking. Goede inkoopprijzen en betrouwbare betalingscondities om snel en duurzaam het rendement te verbeteren. Dit jaar zijn er al twaalf nieuwe ondernemers die hierin een groot voordeel zien en daarom hebben gekozen voor deze samenwerkingsvorm binnen Dynamo Retail Group: Rienk’s Tweewielercentrum in Tzummarum, Mangnus in Kloosterzande, Van Balveren in Silvolde, Kluijfhout in Koudekerk, Van Schaik in Leerdam, Lucius in Veghel, Van Dijk in Didam, Van der Veen Tweewielers in Balkbrug, De Wilt in Uden, Van Aalsburg in Arkel, Melker in Akersloot en Vonk in Barneveld.

Ook in de verdere loop van het jaar sluiten nieuwe ondernemers zich aan bij Dynamo Retail Group. In mei mogen we Bike Totaal Bout in Huizen verwelkomen en in oktober Profile ‘de Fietsspecialist’ Vietsch in Dordrecht. En ook voor 2017 heeft een nieuwe Dynamo Retail Service ondernemer het contract met Dynamo Retail Group getekend.

Tevens zien we een verschuiving van Dynamo Retail Service leden die de overstap maken naar een van de formules van Dynamo Retail Group. Bij de formules Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’ worden de ondernemers ondersteund op het gebied van marketing met een landelijke website en webshop, instore TV en promotiematerialen. Bike Totaal De Smed, Bike Totaal van de Post en Bike Totaal Woerden hebben de overstap gemaakt naar Bike Totaal. De Profile formule is uitgebreid met Profile ‘de Fietsspecialist’ Leendert Kuiper en Profile ‘de Fietsspecialist’ Jan Dekker. 

« Zurück