Dynamo Retail Group gaat samenwerking aan met CycleSoftware

CycleSoftware ondertekening contract.jpgDienstag 26 April 2016 11:08

Dynamo Retail Group is de samenwerking aangegaan met CycleSoftware, daarmee is CycleSoftware officieel contractleverancier geworden van Dynamo Retail Group.

Met de ontwikkelde koppelingen kunnen alle leden van Dynamo Retail Group met het CycleSoftware POS systeem direct gebruik maken van Category Management. Door middel van Category Management wordt een evenwichtige kerncollectie samengesteld tussen diverse merken, rekening houdend met landelijke ontwikkelingen. De koppeling maakt het mogelijk om fietsen te bestellen via Dynamo Retail Group en zo automatisch de kerncollectie aan te vullen.

Geen korting maar service
Ook zijn er koppelingen gemaakt met het fietspaspoort, de servicepas en de cadeaupas voor Bike Totaal en Profile ondernemers. Ondernemers die gebruikmaken van dit systeem kunnen nu ook eenvoudig een fietspaspoort of servicepas aanmaken en hier direct vanuit de kassa mee werken. Met het fietspaspoort en de servicepas maken de ondernemers de waarde van het onderhoudspakket dat zij geven bij de verkoop van een fiets tastbaar. Door automatische e-mails komen klanten vaker terug naar de winkel. Consumenten waarderen deze service enorm en er wordt dan ook massaal op gereageerd. De service reviews die zij naderhand invullen geven ook veel inzicht.

« Zurück