Oneway Distribution en Dynamo Retail Group zoeken de samenwerking op

OneWayDistribution Logo.pngdonderdag 11 februari 2016 09:52

AMERSFOORT, 11 februari 2016 – Recentelijk is Oneway Distribution officieel contractleverancier geworden van Dynamo Retail Group.

Oneway Distribution biedt, naast kwaliteitszadels van SQ-lab, in het sportieve segment een zeer uitgebreid assortiment, wat voor Dynamo Retail Group leden een welkome aanvulling betekent. Niet alleen hebben de aangesloten ondernemers de voordelen van een breder assortiment en betere condities; beide partijen zien de samenwerking als een manier om de consument nog beter te kunnen bedienen.

“Binnen onze onderneming is veel productkennis en technische expertise. Door de samenwerking met Dynamo Retail Group kan een grotere groep ondernemers delen in deze kennis. Oneway Academy biedt producttrainingen en technische trainingen waarmee tweewielerwinkels de service en kennis op de winkelvloer kunnen vergroten. Wat de consument ten goede komt. Dynamo sluit perfect aan door de Dynamo Academy aan te bieden. Op deze manier is het 1+1=3,” aldus Carola Noordermeer, Marketing Manager Oneway Distribution.

Ewout Paats, Inkoop Manager Dynamo Retail Group: “Door elkaar te versterken op het gebied van deze kennisuitwisseling kunnen ondernemers en hun medewerkers consumenten nog beter adviseren bij de keuze voor sportieve fietsonderdelen en accessoires.” 

Over One Way Distribution:

One Way Distribution BV, opgericht in 2010, is een zusteronderneming van de Nederlandse, Engelse en Ierse CUBE distributeur Oneway Bike Industry BV. Het bedrijf voert in Nederland de distributie van de merken Spiuk, Lezyne, SQlab, Fulcrum, Scope, Race Face, Easton, Syntace, Liteville, Juice Lubes, Hayes, Manitou, Sun Ringlé, Answer, Crud, Continental en RFR. Voor dealers organiseert One Way Distribution geregeld technische trainingen en producttrainingen.

« Terug