Profile ‘de Fietsspecialist’ is technisch partner van HomeRide 2017

Route HomeRide 2017.PNGmaandag 19 juni 2017 09:56

AMERSFOORT - Profile 'de Fietsspecialist' is dit jaar voor de eerste keer technisch partner van HomeRide, een uniek wielerevent dat op 24 en 25 juni voor de zevende keer plaatsvindt.

Deelnemers aan de HomeRide kunnen voor het evenement een gratis fietscheck laten uitvoeren bij fietswinkels van Profile 'de Fietsspecialist'. Zo weten zij zeker dat hun materiaal in orde is en dat zij tijdens de tocht niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Mocht dit toch gebeuren, dan worden ze bij de checkpoints in Utrecht, Zwolle, Nijmegen en Rotterdam door Profile monteurs van de winkels Profile Het Rijwielpaleis uit Zeist, Profile Thijs Bleumink uit Vorden, Profile Hafkamp uit Twello, Profile Ouwerling uit Huissen en Profile Edwin de Lange uit Berkel en Rodenrijs weer op weg geholpen.

HomeRide
Tachtig teams fietsen in estafettevorm 500 kilometer in 24 uur om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald huizen. De tocht gaat dit jaar van Utrecht naar Utrecht en heeft de vorm van een hart dat langs 10 Ronald McDonald huizen voert. HomeRiders leggen een grote afstand af om de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Door een team te sponsoren draag je er aan bij dat de Ronald McDonald huizen families samen kunnen laten zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben: als hun kind ziek is. Je helpt niet alleen de kinderen en hun ouders, je steekt ook een hart onder de riem van ruim 1.800 vrijwilligers die ervoor zorgen dat de Ronald McDonald huizen 365 dagen per jaar een warme gastvrije plek zijn voor ouders en broertjes en zusjes: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Doneren aan HomeRide kan via de volgende link: https://www.homeride.nl/nl/doneer

« Terug