Uitbreiding Dynamo team

donderdag 12 juli 2018 13:26

Dynamo Retail Group is haar dienstverlening sterk aan het uitbreiden en is sinds de fusie in 2014 de snelst groeiende retailorganisatie in de tweewielerbranche. Dit heeft ertoe geleid dat Jeroen Schrijver sinds deze maand de functie van Marketing Intelligence & Business Development manager bekleed.

Jeroen Schrijver is in 1998 begonnen bij Bike Totaal als Bedrijfsadviseur. De afgelopen jaren was hij als Commercieel manager Nederland verantwoordelijk voor de afdelingen Marketing & Communicatie en Retail Support. Als Marketing Intelligence & Business Development manager is Jeroen verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van het Dynamo Retail Dashboard en het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor de aangesloten leden. Met het Dynamo Retail Dashboard geeft Dynamo de formuleondernemers en diverse leveranciers inzicht in de marktontwikkelingen en resultaten van marketingcampagnes binnen Dynamo Retail Group in Nederland, België en binnenkort ook in Duitsland.

Jeroen Schrijver: “De moderne marketing vraagt om intuïtie en onderbuik gevoel te combineren met Big Data. Dagelijks ontvangen we verkoopdata van bijna 500 winkels en bezoekersinformatie vanuit de formule websites. Door deze inzichten te combineren kunnen we nieuwe campagnes opzetten en bestaande campagnes aanscherpen om zo nog beter aan de wensen van de consument te kunnen voldoen op korte en lange termijn.”

Door deze verschuiving binnen Dynamo Retail Group is de functie van Commercieel manager Nederland vrijgekomen. De Commercieel manager Nederland draagt, samen met het Regiomanagement Nederland en Retailsupportteam, zorg voor optimale aansluiting tussen het strategische beleid van Dynamo Retail Group en het commercieel beleidsplan. Meer informatie over deze vacature: www.dynamoretailgroup.com/nl/commercieel-manager-nederland

« Terug