Technische ondersteuning Profile ‘de Fietsspecialist’ tijdens HomeRide 2019

maandag 24 juni 2019 17:26

Profile 'de Fietsspecialist' is al een aantal jaar technisch partner van de HomeRide. Tijdens dit event fietsen deelnemers dag en nacht, door weer en wind, 500 km in 24 uur. Dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Het Ronald McDonald Kinderfonds wil gezinnen met een ziek of zorgintensief kind een warm en gastvrij verblijf bieden in logeer- of vakantiehuizen bij ziekenhuizen.

Diverse Profile 'de Fietsspecialist' ondernemers zorgden tijdens het event op 22 en 23 juni voor technische ondersteuning op vaste locaties en met een servicebus. Profile Wigger uit Harderwijk hielp de fietsers zaterdag van 13:00 tot 21:00 uur met pech onderweg. Tijdens de eerste etappe kwamen zij vooral slagen in het wiel en slecht opgepompte fietsbanden tegen. Ook 's nachts was er technische ondersteuning. Profile Ouwerling uit Huissen heeft het stokje namelijk om 21:00 uur overgepakt van Profile Wigger en stond tot zondag 05:00 uur klaar voor alle fietsers. Bij de laatste shift tot de finish, heeft de regiomanager van Profile van 05:00 tot 15:00 uur vooral kapotte derailleurs gerepareerd.

De HomeRide heeft dit jaar ruim 1,4 miljoen euro opgebracht, een fantastisch bedrag! Wij zijn dan ook enorm trots op alle fietsers, lopers en de ondersteuning van onze Profile ondernemers.

« Terug