Nieuwe leden aangesloten bij de Bike Totaal formule

dinsdag 01 januari 2019 11:52

Per 1 januari hebben wij twee nieuwe Bike Totaal leden verwelkomd. Bike Totaal Ton Koning in Volendam en Bike Totaal van Sleeuwen in Venhorst. Welkom bij de club!

Bike Totaal Ton Koning
Ton Koning Tweewielers is in 1927 opgericht door Teun Koning. In 2017 bestond de zaak dus 90 jaar! De winkel, van maar liefst 1500 vierkante meter groot, is een begrip in de omgeving en staat bekend als dé fietsspecialist voor stadsfietsen, sportieve fietsen en e-bikes. Ton Koning Tweewielers was al lid van Dynamo Retail Service, maar heeft nu de overstap gemaakt naar de Bike Totaal formule.

Bike Totaal Van Sleeuwen
Ook Van Sleeuwen 2wielers te Venhorst bestond in 2018 alweer 90 jaar. In 1928 begon Antoon van Sleeuwen op de Statenweg een fietsenwinkel. Na 90 jaar is van Sleeuwen 2wielers uitgegroeid tot een zeer moderne en vooruitstrevende zaak waar service, persoonlijke aandacht en een eerlijk advies nog steeds hoog in het vaandel staan!

"Vanaf januari 2019 hebben wij ons aangesloten bij de Bike Totaal formule waardoor wij de klant nog meer service, kwaliteit en zekerheid kunnen bieden tegen scherpe prijzen."

« Terug