Welkom bij de club: Profile Heister

zaterdag 01 april 2017 12:06

Na ruim 20 jaar in dienst te zijn geweest als 'rechterhand' bij Fietswereld Tunnessen, maakt Rogier Heister de stap naar een samenwerking als Profile Heister in Nijmegen. Peter Tunnessen gaf vorig jaar aan dat hij wilde stoppen met de winkel en Rogier was vanaf dat moment zeer geïnteresseerd in een overname. Het overnametraject werd samen met Dynamo Retail Group en H&L accountants ingeslagen en dit pad was succesvol. Vanaf 1 april 2017 gaat de samenwerking van kracht.

"Vanaf het begin van het overnametraject was ik ervan overtuigd om als formulelid door te willen gaan. Zeker in de huidige markt met alle ontwikkelingen is samenwerking in mijn optiek een must. Ik zal al mijn aandacht op de klant in mijn lokale markt moeten vestigen en heb maximale formule communicatie nodig. Zowel online als offline spreekt het mediaplan van de formule mij sterk aan en kan ik zelf niet op een dergelijk niveau vormgeven. Over de servicepas heb ik tot nu toe alleen maar positieve geluiden gehoord en zal voor mij van grote toegevoegde waarde zijn om de klant aan mij te binden.

Andere zaken welke aanspreken zijn het CM fietsen en het CM O&A. Middels GEO klanten data komen tot een juiste collectie invulling is een enorm grote waarde. Het is goed om te zien dat het gat tussen online en de fysieke winkels kleiner wordt en de klant na zijn online oriëntatie toch bij ons in de winkel komt. Met al de gereedschappen welke Profile 'de Fietsspecialist' mij biedt kan ik ook deze slag winnen."

« Terug