Terlouw Tweewielers wordt eerste World of Bikes

PB20_World of Bikes.jpgdonderdag 30 april 2020 11:58

Per 21 april is World of Bikes in Barendrecht geopend, een samenwerking tussen Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’ ondernemers uit de omgeving van Barendrecht.

Powered by Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’
Er staat niet voor niets de tekst Powered by Bike Totaal & Profile ‘de Fietsspecialist’ onder het logo van World of Bikes. World of Bikes is een verlengstuk van Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels in de omgeving, welke allemaal ook echt kunnen participeren in de winkel. Deze samenwerking tussen de formules zorgt voor een regiofunctie, waarbij in de grote winkel van World of Bikes - naast een groot assortiment onderdelen en accessoires - alle fietsen te zien zijn. De fietsen kunnen hier worden getest én gekocht. Na aankoop haalt de klant de fiets op bij World of Bikes of bij zijn of haar vertrouwde Bike Totaal of Profile ‘de Fietsspecialist’ winkel in de buurt, waar de fiets rijklaar is gemaakt en waar ook de verdere service wordt verleend.

Peter Terlouw Tweewielers wordt World of Bikes
Peter Terlouw Tweewielers wordt de eerste World of Bikes. Allereerst is met name het exterieur aangepast, later wordt ook het interieur helemaal in de huisstijl van World of Bikes gemaakt. Dezelfde winkel, dezelfde klantvriendelijke medewerkers en dezelfde klantgerichte service maar met een nieuwe naam en met uitbreiding van de service in Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels bij de consument in de buurt. World of Bikes stelt de samenwerkende omliggende winkels in staat om de klant nog beter en sneller te bedienen. Arno Grund, directeur en zelf ook aandeelhouder van World of Bikes: “Als Peter Terlouw Tweewielers hebben wij een regiofunctie weten te ontwikkelen. De verandering naar World of Bikes zien wij als een hele mooie stap om de Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist winkels in de regio nu aan te sluiten op onze winkel. Dit lijkt ons de ideale manier om de klanten in de regio goed te bedienen.”

3000m2 fietsplezier
De fietsenwinkel is in 1976 begonnen als hobby in de schuur en is de afgelopen jaren flink is gegroeid. World of Bikes is uitgegroeid naar een moderne fietsenwinkel in Barendrecht van bijna 3000m². “Bij ons vindt u echt alles onder één dak; van kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen tot speed pedelecs. In onze showroom staan meer dan 350 fietsen op u te wachten die u direct kunt testen, zodat u écht weet hoe de fiets rijdt. En zoekt u een helm bij uw nieuwe e-bike, of een nieuwe outfit voor op de racefiets, we hebben het allemaal. Onze verkoopspecialisten helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste product”, aldus Grund. “Maar ook online helpen we u graag, ook de webshop ondergaat momenteel een metamorfose naar World of Bikes. Op de website vindt u alle fietsen, wel zo makkelijk zodat u zich thuis rustig kunt oriënteren. Heeft u online of in de winkel een fiets gevonden, dan bezorgen we deze met onze eigen bezorgdienst bij u thuis of bij één van de Bike Totaal of Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels bij u in de buurt. Onze uitgebreide werkplaats en gespecialiseerde fietstechnici zorgen ervoor dat de fiets in perfecte staat bij u afgeleverd wordt. En om jaren te kunnen genieten van uw aankoop verzorgen we ook het onderhoud aan uw fiets, wel zo makkelijk!”

« Terug