Prijzenregen tijdens Dynamo Retail Event

DRE2021_roadshow (2).jpgdinsdag 16 november 2021 17:05

Dutch ID is door de ondernemers van Dynamo Retail Group uitgeroepen tot Overall Winnaar ‘Beste Leverancier van het Jaar’. Dutch ID won daarnaast ook de prijs ‘Beste Fietsenleverancier’. Juncker Bike Parts heeft de prijs ‘Beste O&A Leverancier’ gewonnen en CycleSoftware kwam als ‘Beste Dienstenleverancier’ uit de bus. Daarnaast zijn de winnaars bekendgemaakt van de Beste serviceteams en -medewerkers van Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’. Deze prijzen zijn uitgereikt tijdens het Dynamo Retail Event 2021 in 1931 Congrescentrum in Den Bosch.

DRE2021_1

Het was tot op het laatste moment spannend, maar op maandag 15 november kon Dynamo Retail Group haar ondernemers en leveranciers fysiek verwelkomen op haar event. Na een volledig onlineprogramma en uitreiking vorig jaar, was het fijn om weer samen te komen. Ondanks de aangescherpte coronarichtlijnen, kon volgens het goedgekeurde evenementenprotocol het Dynamo Retail Event toch doorgang vinden. Na een beurs met leveranciersplein, netwerken en bijpraten met collega-ondernemers en leveranciers, trapte host van de show Antoin Peeters de Dynamo roadshow af. Maarten de Vos opent de Dynamo roadshow enthousiast: “Dit wil je! We willen weer bij elkaar zijn. We willen elkaar informeren en bijpraten over de plannen die we hebben. Fantastisch om jullie allemaal weer live te zien!”

Beste winkelketen 2021-2022
Voordat de traditionele prijzen uitgereikt werden in de Dynamo roadshow, was er aandacht voor een historisch moment. Profile ‘de Fietsspecialist’ heeft dit jaar voor het eerst in de historie de eretitel Beste winkelketen 2021-2022 behaald. Alle Profile ondernemers kregen daarom op het podium een mooie award uitgereikt.

DRE2021_2

Beste serviceteams & -medewerkers
De felbegeerde bokalen voor de serviceteams werden dit jaar uitgereikt aan Bike Totaal van Sleeuwen in Venhorst en Profile Herman Niburg in Slagharen. In totaal hebben alle winkels ruim 254.000 reviews van hun klanten ontvangen met een gemiddeld cijfer van 8,9. Bike Totaal van Sleeuwen werd door haar klanten beoordeeld met een 9,5 en is daarmee het beste Bike Totaal Serviceteam 2021. Bij de Profile ondernemers viel het team van Profile Herman Niburg uit Slagharen wederom in de prijzen. Zij werden door de klanten beoordeeld met een 9,4 en mogen zich hiermee het beste Profile serviceteam 2021 noemen. Met een gemiddeld cijfer van 9,4 won Henk Wolf van Profile Herman Niburg net als vorig jaar de prijs Beste Servicemedewerker Profile. Bram Wisse van Bike Totaal Leo Joosse in Aagtekerke won de prijs Beste servicemedewerker Bike Totaal met een gemiddelde beoordeling van 9,5.

DRE2021_roadshow (3)        DRE2021_roadshow (4)

Beste Fietsenleverancier en Overall winnaar: Dutch ID
Door middel van een leveranciersenquête werden de contractleveranciers van Dynamo Retail Group door haar ondernemers beoordeeld. Dutch ID kwam zowel als Beste Fietsenleverancier als Overall winnaar uit de bus. Michiel Dreef nam namens Dutch ID de prijzen in ontvangst. “Ik denk dat wij net als iedereen in de zaal een heel uitdagend jaar hebben gehad. Daar zijn we goed doorheen gekomen, mede door de fantastische samenwerking met Dynamo en heel veel ondernemers hier in de zaal. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor en dat we nu weer deze prijs winnen is fantastisch!” De punten waarop Dutch ID volgens de leden van Dynamo Retail Group met name goed scoort zijn kwaliteit van de aflevering van fietsen, hoe de fietsen verpakt worden bij verzending en klantvriendelijkheid.

DRE2021_4

Beste O&A Leverancier: Juncker Bike Parts
In de categorie Beste O&A Leverancier werd Juncker Bike Parts tot winnaar gekozen. Juncker Bike Parts maakt het verschil op goede barcodes op de verpakkingen en een gebruiksvriendelijke dealerportal. “Ik ben ooit onderdeel geweest van Dynamo Retail Group, dus het is voor mij heel mooi om hier te staan. Voor komende jaren gaan we de samenwerking met Dynamo Retail Group, maar zeker ook met de ondernemers verder aan om te kijken waarin we kunnen excelleren en de synergie oppakken”, reageert Wilco Schneiders op de winst.

DRE2021_3

Beste Dienstenleverancier: CycleSoftware
Jebbe Sluiter van CycleSoftware mocht dit jaar voor het eerst de prijs van Beste Dienstenleverancier in ontvangst nemen. CycleSoftware maakt het verschil op telefonische bereikbaarheid, reactiesnelheid op e-mail en kwaliteit en actualiteit van het artikelbestand ten behoeve van het kassapakket. “Geheel onverwachts om hier te staan, maar heel blij met deze prijs.”

DRE2021_5

« Terug