Bike Totaal winnaar Beste Winkelketen Fietsen

donderdag 21 september 2023 13:22

Bike Totaal is uitgeroepen tot winnaar van de ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Fietsen. Het is de tiende keer dat de winkelketen de categorieprijs in ontvangst mag nemen. Namens Dynamo Retail Group nam Ewout Paats, Commercieel Manager, de prijs in ontvangst tijdens de uitreiking in Amsterdam. 

“We zijn hartstikke trots om deze prijs opnieuw in ontvangst te mogen nemen voor Bike Totaal”, zegt Herman Bramer, CEO van Dynamo Retail Group. “Het is een prachtige bevestiging van onze keuze om de krachten van onze twee uiterst succesvolle formules Bike Totaal en Profile ‘de Fietsspecialist’ te gaan bundelen en samen verder te gaan onder één formule: Bike Totaal.” 

Vorig jaar is Bike Totaal ook uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland 2022-2023. Als winnaar van de categorieprijs maakt de fietsenretailer dit jaar opnieuw kans op deze overall-titel. Tussen 26 september en 26 oktober kunnen consumenten opnieuw hun stem uitbrengen. Op donderdag 2 november worden de winnaars bekendgemaakt. 

Over de ‘Retailer of the Year’ verkiezing 
De ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ verkiezingen zijn een initiatief van Q&A in samenwerking met ABN AMRO en worden dit jaar voor de 21e keer georganiseerd. Het zijn de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. Meer dan 500 retailers worden door ruim 240.000 consumenten beoordeeld op prijs, assortiment, betrouwbaarheid, service en kwaliteit. 

« Terug