Bike Totaal uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland 2023-2024

donderdag 02 november 2023 23:27

Bike Totaal Beste Winkelketen2

Bike Totaal is uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland 2023-2024. Het is het tweede jaar op rij dat de winkelketen de overalltitel ‘Beste Winkelketen van Nederland’ wint tijdens de ABN AMRO Retailer of the Year verkiezing. Namens Dynamo Retail Group nam Herman Bramer, CEO, de prijs in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking die donderdagavond in Breukelen werd georganiseerd ter ere van de verkiezing. 

We zijn natuurlijk enorm trots om deze publieksprijs voor het tweede jaar op rij in ontvangst te mogen nemen", zegt Herman Bramer, CEO van Dynamo Retail Group. Om ons naast Beste Fietsenwinkel van Nederland ook Beste Winkelketen van Nederland te mogen noemen, is een groot compliment voor al onze Bike Totaal-ondernemers en hét bewijs dat consumenten het aanbod en de service van Bike Totaal waarderen. Daar spreekt een groot vertrouwen uit, waarvoor we onze klanten van harte willen bedanken.

Consumenten beoordeelden de afgelopen maanden hun favoriete retailers voor de publieksprijzen voor de beste winkelketen en de webshops. Vorige maand werd Bike Totaal al uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Fietsen. Als categoriewinnaar deed de fietsenretailer opnieuw, en met succes, mee om de hoofdprijs.

Deze publieksprijs is een prachtige stimulans om Bike Totaal samen verder vorm te geven. Begin dit jaar maakte Bramer bekend dat Dynamo de twee huidige winkelformules – Profile de Fietsspecialist’ en Bike Totaal - verder gaat ontwikkelen onder één formulenaam: Bike Totaal. Bike Totaal gaat zich nog meer op service en onderhoud richten en zal, naast bestaande klanten, nadrukkelijk ook jonge, ondernemende gezinnen aanspreken met een hoogwaardig assortiment fietsen en niet te evenaren service door de vakman dichtbij.

Over de ‘Retailer of the Year’ verkiezing
De ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ verkiezingen zijn een initiatief van Q&A in samenwerking met ABN AMRO en worden dit jaar voor de 21e keer georganiseerd. Het zijn de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. Meer dan 500 retailers worden door ruim 240.000 consumenten beoordeeld op prijs, assortiment, betrouwbaarheid, service en kwaliteit. 

« Terug